Throughout August 2018, VQ Construction had the pleasure of carrying out a refurb commercial project for CommsMasters. Based in Glasgow city centre, CommsMasters were looking to completely revamp their entire office space and bring it up to date.

Tom and Joe headed up the VQ Construction team for the CommsMasters project after being recommended through a friend. We worked together with the CommsMasters team to design a brand new space that would fit their budget and took a collaborative approach with this, making suggestions as to how we could fully maximise the space to reach its full potential. VQ designed a space that was not too boxy and created a lovely working space that the client has since commented on how everyone remarks how great the space is and what a transformation it has been!

For this project, CommsMasters had a new kitchen and modern toilets fitted, a railing in the main office was transformed into a small wall to create a more aesthetically pleasing environment, erected another wall, all rooms were repainted, recarpeted and there are new lighting fixtures fitted throughout. The project took around 4 weeks to complete and the client loved working with our team who they said always turned up on time, got on with everyone in the office, caused minimal disruption to their working day, always cleaned up after themselves and left on time. The client is delighted with their new office and you can check out some of the before and after photos for yourself below to view the amazing transformation of this space.

If you are looking to undergo a commercial fit out and refurb in your office space, you can contact the VQ Construction team today. We can take you through the process step by step and provide the answers that you need to any questions that you may have.

 

Related Projects